Wees slim en bespaar op portkosten!

Scoren met je direct mail actie zonder portkosten uit het oog te verliezen. Dat kan! Het formaat en het gewicht bepalen voor een groot deel je portkosten. Als je bij het ontwerp al stil staat bij wat je wilt versturen dan kan je zeer creatief uit de hoek komen zonder diep in je portemonnee te moeten gaan. Wij helpen je graag op weg!
slim besparen op portkosten. Deze vier tips kunnen je een flinke besparing opleveren.
  1. Maak gebruik van Mail ID
Mail ID is een barcode die wordt meegeprint op de omslag of postkaart. Deze barcode geeft recht op verlaagde portkosten. Mail ID is mogelijk vanaf 500 zending. barcode
  1. Weeg je mailing
Maak van je mailing altijd een proefexemplaar en weeg dit. Eén gram kan namelijk een groot verschil maken. In een ontwerpfase kan je nog bijsturen door bijvoorbeeld een lichter papier te kiezen.
  1. Denk goed na over het formaat
Denk goed na over het formaat. Het formaat van de zending speelt een belangrijke rol in het bepalen van de portkosten. Zo is het versturen van een vierkant formaat altijd duurder dan een rechthoekig. En een envelop dikker dan 2 cm kilopost. Is dit voor jouw abracadabra, weet dan dat we voor je klaar staan om op jouw vragen een antwoord te geven!
  1. Internationaal
Voor internationale zendingen zijn er veel verschillende spelers op de markt. Wij zoeken steeds de beste oplossing in functie van je voorkeur.